قابلیت های سیستم فیلترینگ جدید
مدیر فنی پشتیبانی شرکت فناوری اطلاعات در مورد وضعیت فعلی سیستم پالایش شبکه ملی دیتا گفت: اکنون این سیستم قابلیت پالایش ۱۵۰هزار درخواست را به صورت همزمان داراست.
"اسماعیل رادکانی" طی سخنانی در سمینار بررسی مسایل فیلترینگ سایتهای اینترنتی که امروز ۳۰اردیبهشت در محل سالن شهید قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، افزود: ازمجموع حدود ۲/۳میلیارد کل درخواستهای کاربران در یک ماه، حدود ۱۳۰میلیون درخواست معادل پنج و هفت دهم درصد توسط سیستم، غیر مجاز تشخیص داده شده که پالایش میشود.
وی ادامه داد: تعداد کل رکوردهای آدرس موجود در سیستم پالایش حدود ۱۷ میلیون است.
وی در مورد مشکلات برخی از سیستمها بیان داشت: عدم قابلیت پالایش تمامی پورت ها، عدم قابلیت مسدودسازی بر اساس آدرس و پورت (برای فیلتر شکن ها) و نبود مالکیت مادی و معنوی بانک اطلاعاتی نرم افزارهای پالایش و نیاز به خرید سالانه نرم افزار پالایش از جمله این مشکلات است.
وی اظهار داشت: به همین دلیل اقدام به بومیسازی فناوری پالایش کردیم که تست نرم افزارهای پالایش شرکتهای داخل با همکاری قوه قضاییه و ارایه راهکارهایی برای بهینهسازی قابلیت سیستمها از ویژگیهای این اقدام است.
به گفته وی، نهایی کردن قابلیتهای لازم و تایید محصول ۴شرکت ایرانی و استفاده از نرم افزارهای پالایش داخلی توسط تمامی ICPها ( ۳۸شرکت) و برخی ISPهای پر ظرفیت ( ۴شرکت) از دیگر اقدامات در راستای بومیسازی سیستم فیلترینگ به شمار میرود.
اردکانی با اشاره به مشخصات نرم افزارهای پالایش تولید داخل گفت: پالایش صفحات محتوی متن روی تمامی پورت ها، مسدودسازی آدرس و پورتهای مشخص با تعداد حداقل ۳۰۰هزار رکورد و پالایش آدرس در آدرس از ویژگیهای نرم افزارهای پالایش تولید داخل است.
وی ادامه داد: از دیگر مشخصات نرم افزارهای فیلتر تولید داخل قابلیت به روز شدن به وسیله بانک اطلاعات مرکزی، مسدودسازی کلمات کلید فارسی، انگلیسی و فینگلیش با استفاده از قابیتهایی که عدم امکان تداخل کلمات مشابه با کلید Encodoingهای موجود را فراهم میکند، است.
مدیر فنی پشتیبانی شرکت فناوری اطلاعات بیان داشت: بانک اطلاعاتی مرکزی پالایش همان ارایه سرویس واحد بانک اطلاعات مرکزی تولید داخل است که منطبق با سیاست جمهوری اسلامی ایران بوده و به روز رسانی نرم افزارهای پالایش داخلی در مراکز ارایهدهنده خدمات اینترنتی پر ظرفیت در تهران و شهرستان ها را انجام میهد.
به گفته وی، کسب مالکیت مادی و معنوی بانک اطلاعات و جلوگیری از خروج سالیانه ارز از کشور و یکپارچگی و هماهنگی در پالایش سایتهای غیر مجاز از مزایای بانک اطلاعات مرکزی پالایش است.
وی در مورد قابلیتهای بانک اطلاعات مرکزی (دیتا بیس) گفت: تصحیح الگوریتمهای تشخیص دسته بندی به صورت اتوماتیک، قابلیت گزارشگیری از مراجعات سرویس گیرندهها ( (ICPبه همراه زمانهای مربوطه به بانک اطلاعاتی و قابلیت اعمال تغییرات به صورت دسترسی از راه دور از قابلیتهای بانک اطلاعات مرکزی است
نویسنده ابوذر نعمت الهی در یکشنبه 85/2/31 و ساعت 12:47 عصر |
گفتنیهای دوستان()